O nas

Predstavitev podjetja

Smo razmeroma mlado podjetje, ki deluje na področju Slovenije. Izvajamo elektroinštalacije, servis električnih napeljav in izvajamo elektro meritev. Zaposlujemo strokovno podkovan kader, z obilico izkušenj in vestnim odnosom do dela. Ponujamo celovite rešitve od projektiranja do izvedbe elektroinštalacij tako za podjetja kot tudi za fizične osebe.

Naše delo

Pri delu uporabljamo vrhunsko profesionalno opremo in orodje. Vse inštalacije so izvedene po projektu in v skladu z veljavnimi predpisi, tehničnimi normativi in s standardiziranimi materiali proizvajalcev znanih po svoji kvaliteti. Redno spremljamo razvoj tehnologije na našem področju in novosti s pridom vnašamo v našo ponudbo. Imamo zastavljeno jasno poslanstvo, delujemo z uveljavljenimi vrednotami in imamo svetle cilje.

Poslanstvo

Naše poslanstvo je omogočiti vsakomur varno in učinkovito razsvetljavo, električno napeljavo in ogrevanje, pa naj bo to v industrijskem ali obrtnem objektu, poslovnem ali bivalnem prostoru.

Naše prednosti

Odlikujejo nas vrednote, kot so ustvarjalnost in kompetentnost zaposlenih, zaupanje strank, odgovornost do družbe in okolja, varnost ljudi, svobodomiselnost posameznika, solidarnost in strpnost v skupini.

Cilji

Naši cilji so kvalitetno, samostojno in dovršeno opravljeno zahtevno strokovno delo in s tem zagotavljanje dobrega imena našega podjetja. Hkrati pa delamo v zadovoljstvo naših strank in jim tako zagotavljamo varno uporabo električnih napeljav in naprav.